Tjänster

Jag erbjuder ett stort antal tjänster som kan skräddasys efter just dina och din hästs behov. Vid frågor, tveka inte att kontakta mig!

Ska du på semester? Behöver en boost i träningen? Har du en hektisk tid på jobbet?

Unna dig att skicka din häst på träningsläger hos mig i Varberg!

Träna för mig


Jag har möjlighet att ta emot elever både på min hemmaplan, Olsegårdens Ridklubb, och även i stall runt om Varberg och Falkenberg. Ska jag åka ut till externa stall ser jag helst att jag kan hålla minst tre lekioner på samma plats.


Jag kan vid förfrågan hålla träningshelger runt om i Sverige och i mån av plats finns det även möjlighet att som enskilt ekipage komma till mig på träningshelg (fre-sön eller annat lämpligt upplägg).


Häst i träning


Du kan ha din häst i träning hos mig på Olsegårdens Ridklubb. Samtliga av mina träningshästar fodras med analyserat grovfoder av hög kvalitet samt med kraftfoder från KRAFFTs sortiment. Varje häst har tillgång till varsin hage, torrlagd vinterhage under vinterhalvåret och under sommarhalvåret finns fina sommarhagar att tillgå. Hästarna går en och en eller två och två efter ägarens önskan. Jag tränar, utbildar och tävlar hästen i samråd med ägaren och har även möjlighet att visa hästen för kunder om så önskas.


Jag kan även rida enstaka pass på din häst, antingen på din hemmaplan (önskar då rida/träna minst tre ekipage på samma plats) eller hos mig på Olsegården.

Föreläsningar och clinics


Jag har möjlighet att hålla föreläsningar för till exempel elever på ridskola eller olika lag (tex dividion III, II och I). Jag har stor erfarenhet kring utbildning och grundridning av hästar från 2,5 år och uppåt. Jag kan även föreläsa kring målsättning och upplägg vid tävling och träning.


Jag kan även komma till olika ridklubbar och hålla clinics kring hästens grundutbildning från inridning till svår klass i dressyr. Upplägget utformas i samråd med värden för arrangemanget.